Clinici medicale


Expedierea de SMS-uri catre pacienti in mod automat in ziua anterioara programarii. Fidelizati pacientii, optimizati gradul de ocupare al medicilor si al cabinetelor, cresteti veniturile.

activsms mesaje pentru clinici si cabinete medicale symbianactivsms mesaje pentru clinici si cabinete medicale android

Utilitati publice


Informati consumatorii de sistarile planificate sau neplanificate ale furnizarii serviciului, de emiterea facturilor de consum sau de neplata acestora.

activsms mesaje pentru furnizorii de utilizati publice androidactivsms mesaje pentru furnizorii de utilizati publice symbian

Comert en gros legume, fructe sau flori


Comuncati clientilor cele mai bune oferte pe care le aveti in fiecare zi pentru a vinde in cel mai scurt timp marfurile perisabile.

activsms mesaje pentru comercianti symbianactivsms mesaje pentru comercianti android

Aplicatii multiple

Deoarece SMS-urile ofera acces sigur si rapid catre un public tinta de mari dimensiuni si neomogen (ca varsta, ocupatie, educatie, venit, comportament de cumparare, stil de viata, nevoi si dorinte, nivel de intelegere, etc.), acestea au multiple aplicatii:


  • Informarea clientilor despre evenimente, promotii, concursuri, avarii ale retelei de utilitati; marketing direct si publicitate. Mesajele SMS ajung la clientii actuali sau potentiali carora li se adreseaza campania in cel mai scurt timp posibil. Fata de alte metode, publicitatea prin SMS are cea mai mare rata de raspuns din partea pietei. Un mesaj bine formulat va trezi instantaneu interesul clientilor.

  • Realizarea de comenzi si confirmarea acestora, rezervari, sondaje, consursuri prin SMS. Prin inregistrarea SMS-urilor primite de la publicul tinta in urma campaniei, avem la dispozitie modalitati interactive de comunicare cu clientii, de inregistrare a comenzilor si a feedback-ului din partea acestora.

  • Incasarea mai rapida a facturilor de utilitati. Un simplu SMS va reaminti clientului valoarea facturii scadente, data scadenta sau data limita pana cand trebuie achitata pentru a evita oprirea furnizarii serviciului.

  • Integrarea in site-ul sau in aplicatia dumneavoastra. Puteti primi avertizari pentru anumite evenimente generate de vizitatori (inregistrare comenzi, rezervari, cereri de oferta) sau puteti oferi acestora posibilitatea de a trimite SMS-uri direct de pe site-ul dumneavoastra. Protocolul de comunicare cu serverul de SMS poate fi cu usurinta integrat in orice aplicatie pentru a trimite instiintari clientilor (de ex. la finalizarea unei comenzi online, in momentul in care clientul poate ridica un produs din service, etc.)

  • Alerte de securitate. Desi sistemele informatice devin din ce in ce mai complexe, ele nu sunt lipsite de erori. Administratorii de sistem au nevoie de o modalitate rapida si de incredere pentru a fi notificati in caz de urgenta si a interveni eficient.