Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului activsms.ro

Drepturile de autor asupra continutului apartin Activ Management SRL. Informatia oferita în acest site nu este în mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata. Scopul nostru este de a mentine informatiile din acest site actualizate si cât mai corecte. În cazul în care ne sunt semnalate erori, vom face tot posibilul sa le corectam în cel mai scurt timp.

Datele si informatiile sunt prezentate în site-ul Activ Management SRL numai în scopuri informative. Activ Management SRL îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura site-ului în orice moment si fara preaviz.

Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - Activ Management SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Activ Management SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca Activ Management SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Acest site poate contine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora Activ Management SRL nu detine nici un control si pentru care nu îsi asuma nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele si actele normative publicate pe hârtie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate în cadrul site-ului pe propria raspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

Administratorul nu îsi asuma nici o raspundere în cazul în care anumite informatii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îsi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita întârzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Administratorul nu îsi asuma nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrânge si asupra obligatiei Activ Management SRL de a respecta legislatia în vigoare si nu poate exclude obligatiile Activ Management SRL impuse de lege.

Activ Management SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea utilizatorului si/sau posibilitatea de a îl/o contacta. Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail. ) Activ Management SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

Activ Management SRL nu va vinde, nu va închiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Activ Management SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.


Va multumim pentru ca utilizati acest site.